Θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μου, οι διακοπές που έκανα όταν ήμουνα παιδί σε διάφορα κάμπινγκ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις όμορφες στιγμές που έζησα κοντά στη φύση, μακριά από την πόλη και το καυσαέριο και κοντά στον καθαρό αέρα και στη θάλασσα. Εκεί που κάθε παιδί θέλει να είναι τα καλοκαίρια του. Πάντοτε όμως η προετοιμασία για την παραμονή μας στο κάμπινγκ ήταν πυρετώδης αφού πάντοτε χρειάζεται να έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα κάνει τη διαμονή μας ευχάριστη.

Ποτέ δεν φεύγαμε για διακοπές στο κάμπινγκ εάν δεν είχαμε μαζί μας την ψησταριά μας. Δεν νοούνταν διακοπές στη φύση χωρίς την ψησταριά μας που θα μας επέτρεπε να ψήνουμε στην εξοχή, αλλά και κάρβουνα για τη φωτιά. Νοικιάζαμε όμως τη σκηνή μας που θα μέναμε, γιατί το αυτοκίνητο ήταν μικρό και δεν είχε αποθηκευτικούς χώρους. Η σκηνή που μέναμε ήταν χωρισμένη σε δύο δωμάτια, έτσι, οι γονείς μου έμεναν σε ξεχωριστό δωμάτιο από εμένα. Η σκηνή είχε μέσα αξεσουάρ κουζίνας όπως βραστήρα νερού, πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Μας άρεσε επίσης να κάνουμε βόλτες με τα ποδήλατα μέσα στα δάση για αυτό ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ, νοίκιαζε και ποδήλατα για όλες τις ηλικίες. Αυτό όμως που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ ήταν όταν νοικιάσαμε ένα κανό για δύο άτομα. Με αυτό το κανό μπορούσαμε να κάνουμε βόλτες στη θάλασσα αλλά και να ψαρεύουμε με τα καλάμια μας. Η εμπειρία του να ψαρεύεις με κανό όταν είσαι μικρό παιδί και ο ενθουσιασμός όταν έφερνες το ψάρι στην επιφάνεια, είναι μία εμπειρία που δεν ξεχνιέται ποτέ και θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.

Για τον κατασκηνωτή ενός κάμπινγκ υπάρχουν επιλογές αν θέλει να νοικιάσει εξοπλισμό από κάποιο κατάστημα αντί να τον νοικιάσει στο κάμπινγκ. Η πρότασή μας για ενοικίαση εξοπλισμού είναι η ιστοσελίδα http://www.rentitall.gr. Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές σε είδη όπως σκηνές, φουσκωτά στρώματα, εξοπλισμός κουζίνας, καθώς και αξεσουάρ για χόμπι όπως το κανό, ενώ επίσης υπάρχουν και αξεσουάρ παραλίας όπως πτυσσόμενες καρέκλες και ξαπλώστρες.