Νέα από τον χώρο του κάμπινγκ στην Ελλάδα

Εναλλακτικό κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Χορευτό Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε το εναλλακτικό κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Από 25 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 1η Αυγούστου συζητήθηκαν θέματα όπως η ελληνική τηλεόραση και τα ριάλιτι σόου, με δημοσιογράφους της εφημερίδας “Η Αυγή”. Παρευρέθηκαν επίσης στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Αλέξης Χαρίτσης και ο υπουργός οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ηλιόπουλος, καθώς επίσης και ο Σωτήρης Αλεξίου, γραμματέας των νέων ΣΥΡΙΖΑ. Στις 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε λαϊκό γλέντι και τη Δευτέρα οι νέοι μετέβησαν στη Ζαγορά όπου και συζήτησαν με τον αγροτικό συνεταιρισμό Ζαγοράς. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου που είναι από το Βόλο και εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού Ζagorin που παράγει τα ομώνυμα μήλα. Τέλος οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες, και σε διαφορά workshops.

Μοναδικές ευκαιρίες για ελεύθερο κάμπινγκ.

Την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και της επαφής με τη φύση επιλέγουν κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες. Είναι επιλογή όσων επιλέξουν να ζήσουν λίγες στιγμές ξενοιασιάς με χαμηλό κόστος. Εδώ παρέχουμε ορισμένες πληροφορίες για διάφορα μέρη της Ελλάδας που μπορεί κανείς να ζήσει αξέχαστες στιγμές.

Αμοργός: Ψιλή Άμμος.

Η παραλία αυτή της Αμοργού είναι μόνο προσεγγίσιμη από το μονοπάτι της Λεβρωσού, ή με μικρό πλοιάριο από την Αιγιάλη.

Κάτω Κουφονήσι

Ο επισκέπτης θα ζήσει πρωτόγονες στιγμές αφού δεν υπάρχει ούτε ηλεκτρισμός ούτε μόνιμοι κάτοικοι. Ο έναστρος βραδινός ουρανός και τα γαλήνια νερά του αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Ηρακλειά

Εκεί μπορείτε να κάνετε κάμπινγκ στην παραλία “Λιβάδι”. Το μόνο μειονέκτημα είναι οι ισχυροί βοριάδες.

Τήλος και Έριστος

Πέρα από το ελεύθερο κάμπινγκ η Πύλος έχει δείξει ότι πρωτοπορεί. Και αυτό γιατί εκεί Γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Νίσυρος: Παχιά Άμμος

Λόγω της παρουσίας ηφαιστείου η παραλία έχει μαύρη άμμο. Τα καλοκαίρια υπάρχει μεγάλος αριθμός τουριστών εκεί που επιλέγουν το ελεύθερο κάμπινγκ.

Μαράθι

Πρόκειται για νησάκι που βρίσκεται κοντά στους Λειψούς. Ο επισκέπτης ζει την απόλυτη ηρεμία καθώς δεν υπάρχουν ούτε αυτοκίνητα ούτε καν δρόμοι. Μόνο ταβέρνες και καταγάλανα νερά.