Τελευταία νέα από το χώρο του κάμπινγκ

Η οικονομική κρίση δεν έχει πτοήσει τους Έλληνες που κάνουν τις διακοπές τους αλλά με μικρότερο κόστος. Έτσι πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τις διακοπές σε κάμπινγκ, για να κοιμούνται κάτω από τα αστέρια και να ξυπνούν με τους ήχους της φύσης και της θάλασσας, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις ανέσεις που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Πολλές είναι βέβαια και οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά κάμπινγκ και κάνουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους να τα σκέφτονται ως επιλογή. Έτσι για την παραμονή μας κοντά στη θάλασσα μπορούμε να επιλέξουμε έναν από τους πιο κάτω δημοφιλείς προορισμούς για κάμπινγκ.

Σέριφος Camping Coralli

Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στην τοποθεσία Λιβαδάκια. Η πυκνή βλάστηση και το πράσινο αποτελούν τα μεγαλύτερα προτερήματα του.

Ελαφόνησος Camping Σίμος

Απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από το λιμάνι του νησιού. Οι χώροι στάθμευσης των σκηνών και των τροχόσπιτων είναι πολλοίλ και δεν θα σας προβληματίσει καθόλου. Είναι στην ευχέρεια σας την επιλέξετε τεχνητή σκιά η φυσική ενώ στις παροχές του υπάρχουν ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, wi-fi, καθώς και δυνατότητα να ενοικιάσετε τη δική σας σκηνή.

Camping Φοίνικες

Το κάμπινγκ αυτό βρίσκεται στη Μεσσηνία και οι ιδιοκτήτες του φροντίζουν προσωπικά το φαγητό που παρέχεται. Η γύρω περιοχή προσφέρεται για εξερεύνηση καθώς μπορείτε να επισκεφτείτε την Κορώνη, την Πύλο, τη Μεθώνη και άλλα.

Κάμπινγκ Αρμενιστής

Βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και στο ομορφότερο όπως λένε. Αποτελείται από μία έκταση 120 στρεμμάτων που καλύπτεται από Πεύκα και πλατάνια και σε απόσταση μιάμισης ώρας από τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να νοικιάσετε τροχόσπιτο η σκηνή ανάλογα με την επιλογή σας και να απολαύσετε ατελείωτες ώρες mobile internet. Επίσης υπάρχει επιλογή για ταξιδιώτες που το επιθυμούν να διανυκτερεύσουν σε απλό κρεβάτι.

Camping Far out

Βρίσκεται στην παραλία του Μυλοπότα. Η μεγαλύτερη έκταση από ευκαλύπτους προσφέρει τη δυνατότητα να στήσετε τη σκηνή σας ή να νοικιάσετε καμπίνες ή απλά να επιλέξετε να μείνετε κάτω από τη σκιά ενός στεγάστρου φτιαγμένου από μπαμπού.