Ξεχάστε τις κρατήσεις, τα ξενοδοχεία, και τις τεράστιες βαλίτσες! Φέτος, προτιμήστε να κάνετε τις διακοπές σας σε ένα – κατά προτίμηση − οργανωμένο κάμπινγκ. Θα χρειαστείτε μόνο την σκηνή σας, έναν υπνόσακο, αντηλιακό, κάποιο αντικουνουπικό και τα απολύτως απαραίτητα ρούχα (Ελάχιστα δηλαδή γιατί θα κυκλοφορείτε κυρίως με το μαγιό σας!).

Γιατί να επιλέξετε ένα κάμπινγκ για τις διακοπές σας;

Πρώτον, οι διακοπές σε κάμπινγκ είναι πολύ οικονομικές. Γιατί να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά για την διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο, ενώ μπορείτε να μείνετε σε σκηνή; Ο καιρός στην Ελλάδα άλλωστε είναι ιδανικός για τέτοιου τύπου διακοπές. Επίσης, τα εστιατόρια και τα μπαρ στα κάμπινγκ, έχουν παραδοσιακά πολύ χαμηλές τιμές. Τέλος, είναι εύκολο να κλείσετε σε κάποιο κάμπινγκ, ακόμη και αν το αποφασίσετε την τελευταία στιγμή. Αν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα και οι φετινές διακοπές έμοιαζαν με άπιαστο όνειρο, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε.

Δεύτερον, στο κάμπινγκ θα ξεχάσετε τον θόρυβο της πόλης, το τσιμέντο και το άγχος. Οι φανατικοί του κάμπινγκ, δηλώνουν ότι ο λόγος που επιλέγουν να μείνουν σε σκηνή, είναι η άμεση επαφή με τη φύση και η ησυχία. Αν επιλέξετε ένα κάμπινγκ κοντά στη θάλασσα, θα ξυπνάτε ακούγοντας τα κύματα. Έτερο μεγάλο πλεονέκτημα: Θα γλιτώσετε και τις μετακινήσεις, συνήθως η θάλασσα απέχει μερικά λεπτά με τα πόδια!

Τρίτον: Θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και θα κάνετε καινούριους φίλους. Την ίδια παραλία θα μοιράζεστε άλλωστε! Οι διακοπές στο κάμπινγκ έχουν άρωμα φοιτητικών χρόνων. Στα κάμπινγκ, επικρατεί μια ατμόσφαιρα χαλαρότητας και ο κόσμος τείνει να είναι πολύ φιλικός.

Τέλος, οι διακοπές σε κάμπινγκ αποτελούν για πολλούς μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Γιατί να μην ζήσετε κάτι διαφορετικό φέτος το καλοκαίρι; Μια νέα εμπειρία μπορεί να είναι άκρως αναζωογονητική σε όλα τα επίπεδα!

Ζήστε τη δική σας περιπέτεια φέτος, δοκιμάζοντας έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών μακριά από το άγχος και τη φασαρία. Αν όχι τώρα, πότε;